Malzemeler;
Mr. Delicious' Kadim - Soğan Konfit
Mr. Delicious' Rayiha - Sarımsak Konfit
Mr. Delicious' Roma - Yağda Şerit Kuru Domates
Mr. Delicious' Şûride - Tütsülenmiş Şili Biberli Deniz Tuzu
Mr. Delicious' Cayro - Umami Çeşnisi
Sade Yağ
Kuşbaşı Et
Yapılışı ;
Sac tavamıza 2 yemek kaşığı sade yağ ekliyoruz. Eriyen yağa kuşbaşı eti ekliyoruz. Yüksek suyu salıplayana kadar kavuruyoruz. Kavrulan etin üzerine Kadim Soğan Konfit, Rayiha Sarımsak Konfit ve 2 yemek kaşığı Roma Yağda Şerit Kuru Domates ekliyoruz. Son olarak Şûride Tütsülenmiş Şili Biberli Deniz Tuzu ve Cayro Umami Çeşnisini serpiyoruz. Sıcak servis yapıyoruz. Afiyet olsun! ????
- Etiketler:
- Sac Tavada Et Sote Tarifi