Mor soğanlarımızı ince ince doğruyoruz ve doğradığımız soğanları zeytinyağı ile buluşturuyoruz. Karamelize işlemi için soğanlarımızı tavaya alıyoruz. Yağ ve ısı ile birleşen soğanlarımızı biraz çevirdikten sonra işin en güzel kısmına geçiyoruz. Birbiriyle nasıl bir lezzet uyumu sağladıklarına İNANAMAYACAKSINIZ! Şeker, Aceto Balsamico Balzamik Sirke, Jiang Soya Sosu ve İskenderiye Füme Deniz Tuzu ilave ediyoruz. İyice karıştırdıktan sonra tavamızı ateşten alıyoruz. Bir kasede ezine peynir, labne ve zeytinyağını ezerek güzelce karıştırıyoruz. Ve buluşma vakti! Ezdiğimiz peynir karışımı karamelize olmuş soğanlar ile buluşuyor. Yılbaşı sofranıza Mr. Delicious’ dokunuşuyla dakikalar içinde hazırlanan bir meze daha eklediniz! Afiyet olsun!