Sosumuz için bir kaseye D'artagnan İncir Ekşili Sos, ve Aceto Balsamico Balzamik Sirke ve Rodos Kekikli Deniz Tuzu ekleyerek iyice karıştıralım. Başka bir kasede Danish Blue ve labne peynirini birleştirelim. Üzerine zeytinyağı ekleyerek kremamsı bir kıvama gelene kadar ezerek karıştırıyoruz. Geniş bir tabağa somon fümelerimizi yerleştirelim. Peynir karışımımızdan bir miktar alıp somon dilimlerimizin içine sürelim ve daha sonra saralım. Somonlarımızın üzerine hazırladığımız sos karışımını gezdiriyoruz. Tatlı, ekşi ve asidik aromaların dengesiyle benzersiz bir lezzet yakaladık bile! Üzerini taze kekik ve şeker domateslerle süsleyerek şık bir tabak oluşturabilirsiniz. Tatlı-ekşi dengesiyle herkesi büyüleyecek bu tabak, tarif defterlerine üst sıralardan girdi bile!
Afiyet olsun